vineri, 11 ianuarie 2013

                                  Vieti la limita

                                                 de Nora Roberts



Actiunea are loc prin fum si foc, ochi rosii, vanatai, sarituri, accidente si multa munca, adica......la brigada de pompieri parasutisti.
Toate bune si frumoase, pana cand apare un accident ce afecteaza putin pe frumoasa, dar indarjita Rowan -va spun sincer, numele nu m-a incantat. Frumoasa noastra blonda cu ochi albastrii are parte de nopti albe si acuzatii pe nedrept, dar bunul ei prieten si proaspat boboc Gulliver - iarasi un nume idiot - este langa ea sa-i calmeze nervii si sa-i aline orgoliul ranit. Dar bobocul vrea mai mult decat prietenia ei, in schimb Rowan spune "Stop!", dar nu stim daca frumosul Gull va asculta de mintea, ori de inima partenerei sale de sarit in foc.
Pe langa povestea dintre acesti doi pompieri se iveste si o relatie dintre tata si fiica dintre Rowan si tatal sau: tatal care-si iubeste fiica neconditionat, fiica ce-si adora tatal, el fiind un fost pompier parasutist!!!! E absolut adorabil, avand in vedere ca, desi am 15 ani, in fata tatei ma simt ca si cum as avea 5 - si in fata mamei 2- dar asta-i alta chestie.

Lasand la o parte tema familiei, as recomanda aceasta carte coler care au mai citit carti scrise de Sidney Sheldon, Sandra Brown si altele, pentru ca aceasta carte este fenomenala doar daca intelegi toata partile, inclusiv dialogurile incinse dintre Gulliver si Rowan!
                                           Spor la citit!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu